Gratis verzending binnen Nederland en België

Bestelling en Levering

Bestelling en levering

Bij Flinti hebben we allemaal hetzelfde doel: voor zoveel mogelijk mensen het leven makkelijker maken. Hiervoor hebben wij een exclusieve collectie geselecteerd met alleen de BESTE producten. Deze producten willen we graag met jou delen!

Om onze producten met zoveel mogelijk mensen te delen versturen wij de producten direct vanaf onze fabrikant. Hierdoor zijn we in staat om enorm te besparen op verpakkings-, opslag-, en distributiekosten waardoor ons team de producten tegen een eerlijke prijs voor jou kunnen aanbieden!

Doordat onze producten direct vanaf de fabrikant verzonden worden hebben wij een gemiddelde levertijd van 7 tot 14 dagen.

Let op: Helaas ondervinden wij ook de gevolgen van het COVID-19 virus. Hierdoor is onze levertijd wat langer dan je van ons gewend bent. Houdt daarom rekening met een levertijd van ongeveer 7-20 dagen voor bestellingen in Nederland en ongeveer 15-30 dagen voor bestellingen in België.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor onze rekening. Al onze producten woorden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst zal ons team je na een paar dagen een track & trace code versturen. Hiermee kan je het pakketje eenvoudig volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen 

Heb je vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat. 

Gratis verzending
Veilig betalen
24/7 Klantenservice
Niet tevreden? Geld terug!