Gratis verzending binnen Nederland en België

Over Flinti

Over FLINTI

FLINTI maakt het leven makkelijker, dat is ons motto! Het team van Flinti is al jarenlang gepassioneerd door lifehacks, cheats en efficiency. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Onze producten bieden perfecte oplossingen die uw leven makkelijker maakt!

Wij van Flinti willen graag onze passie voor lifehacks, cheats en efficiency met JOU delen! 

Team Flinti spendeert zijn tijd veelal met het zoeken naar de beste producten die jouw leven makkelijker maakt. Nadat we een product hebben gevonden die aan onze kwaliteitscriteria voldoet, wordt deze onderworpen aan een tweede test. Doorstaat het product deze test? Dan is het product goedgekeurd en maken wij de nieuwe vondst wereldkundig!

Geniet op de site van ons exclusieve assortiment & maak jouw leven makkelijker! 

Select assortiment

Misschien heeft u al gemerkt dat er slechts een select assortiment op onze website staat. Kwaliteit staat bij ons op plek #1. Daarom hebben we een klein, wisselend assortiment met alleen de beste producten van dat moment. Wij houden van duidelijkheid!

Eerlijke prijzen

Een ander criterium waarop wij producten selecteren is de prijs. Iedereen moet namelijk kunnen profiteren van een goed product, voor een scherpe prijs. Om dit te bewerkstelligen, worden de producten direct vanuit de fabrikant naar jou verstuurd. Hierdoor is Flinti in staat te besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten, waardoor je nooit teveel betaald!

Neem gerust een kijkje door het exclusieve assortiment en graag verwelkomen we je als vertrouweling van Flinti!

Gratis verzending
Veilig betalen
24/7 Klantenservice
Niet tevreden? Geld terug!